Ga naar de inhoud

YES!talents is actief in de sector van interim, werving & selectie en payroll. Met tonnen enthousiasme, veel goesting en een pak relevante ervaring, werd ons bedrijf in september 2016 opgericht. We startten met een eerste vestiging in het noorden van Antwerpen (Schoten) en openden de afgelopen 12 maanden kantoren in Wilrijk, Aalst en Sint-Niklaas.  Ook de komende jaren zullen we nieuwe kantoren openen.  Je leest het goed: we hebben ambitieuze plannen!

Met ons team van ervaren en gepassioneerde collega’s, rekruteren we allerhande profielen in verscheidene vakgebieden. De volwassen KMO is een belangrijke doelgroep van YES!talents, maar we werken net zo graag en goed voor hele kleine bedrijven, startups en multinationals.  Aan de kandidatenkant onderscheiden we ons door onze persoonlijke, mensgerichte en authentieke aanpak.  Zo zoomen we niet alleen in op het CV maar legt een goede werkattitude evenveel gewicht in de schaal.  Want achter ieder CV schuilt een persoon met professionele dromen en ambities.  Die willen wij begrijpen zodat we onze kandidaten een niveau hoger kunnen tillen door hen in contact te brengen met een werkgever waarvoor ze oprecht graag en gepassioneerd werken.

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging waar niet alleen de job maar ook het bedrijf op je lijf geschreven staat? Dan ben je bij YES!talents zeker aan het juiste adres!

Lees meer

 

Op zoek naar een nieuwe medewerker?

We hoeven het u wellicht niet te vertellen: één van de grootste uitdagingen in de huidige marktomstandigheden is het vinden van goede medewerkers die uw bedrijf vooruit helpen en perfect passen binnen uw bedrijfscultuur.  

De zoektocht naar die nieuwe medewerker met de juiste attitude duurt vaak lang en vraagt veel tijd en energie.  YES!talents neemt dit proces graag van u over zodat u zich kunt focussen op andere belangrijke zaken.   

Lees meer

 

Onze visie, missie en waarden

Creating happiness²

Lees meer