Ga naar de inhoud

Op zoek naar een nieuwe uitdaging waar niet alleen de job maar ook het bedrijf op je lijf geschreven staat? Dan ben je bij YES!talents zeker aan het juiste adres!

Klik hier en vind jouw nieuwe job!

Waarom yes!talents

Waarom yes!talents

Als kandidaat ben je zoveel meer voor YES!talents dan de zwarte letters op een wit blad papier. Een goede werkethiek en – attitude is minstens even belangrijk dan de pure competenties en daar wordt heel veel aandacht aan besteed bij YES!talents.

Interim

 

Interim

Interim of tijdelijk werk heeft vele voordelen. Als je houdt van de afwisseling en de flexibiliteit die ermee gepaard gaat, is het ideaal om verschillende ervaringen op te doen bij uiteenlopende bedrijven.  Het is ook een goede manier om uit te zoeken in welke soort job en in welke omgeving je graag werkt, of het kan een springplank zijn naar een mooie vaste job.  Bij YES!talents kunnen we jou mooie tijdelijke uitdagingen aanbieden, vaak met optie tot vast werk, die je zowel je carrière als je persoonlijkheid verrijken. 

placeholder

"Geluk vind je niet door anderen na te volgen. Jij moet je eigen weg volgen."

Vicky Broothaerts - Talent Advisor Aalst

Werving en selectie

 

Werving en selectie

De meeste mensen willen op een bepaald moment in hun leven een standvastige functie in een leuk bedrijf met fijne collega’s en een mooie toekomst.  Bij YES!talents hebben we verschillende functies die jou dat professioneel geluk kunnen bieden.  Na onze bemiddeling ga je rechtstreeks vast in dienst bij onze klant of heb je eerst nog een interim periode waarna je alsnog vast in dienst wordt genomen.    

placeholder

"Geluk is het gevolg van 'hart' werk"

Bauwdyna Van Haver - Sales & Talent Advisor Aalst

Payroll

 

Payroll

Heb je een nieuwe uitdaging gevonden en zoek je een professionele partner om je verloning en alle adminstratie te behartigen? Denk zeker aan YES!talents. Je kan bij ons rekenen op een correcte administratie en vlotte verloning.