Ga naar de inhoud

Waarom Yes!talents

 

Waarom YES!talents?

U overweegt om het selectieproces uit handen te geven. Een prima idee.  Laat ons u ontzorgen.  Bij YES!talents bent u in goede handen.  Wij werken met respect voor klant én kandidaat en dragen een persoonlijke service naar alle partijen hoog in het vaandel.

Bij YES!talents gaan we verder dan enkel het bekijken van de competenties van de kandidaat.  Want de persoon achter het CV is zoveel meer dan de zwarte letters op een wit papier die louter een opsomming geven van de keuzes die hij of zij in het verleden heeft gemaakt.  Alle bedrijven, of het nu kmo’s zijn of multinationals, zijn het best gebaat met medewerkers die naast de juiste competenties ook over de juiste werkattitude beschikken.  Beiden leggen evenveel gewicht in de schaal.  Een bepaalde competentie kan getraind worden, een juiste attitude is persoonsgebonden wordt reeds heel vroeg in de opvoeding meegegeven.  Dat vinden wij belangrijk. 

Door een competentiegericht interview aan te vullen met een attitudegerichte vraagstelling, gaan wij verder dan eender welke andere rekruteringspartner.  Omdat we met onze jarenlange ervaring weten dat de kracht van elk bedrijf haar menselijk kapitaal is.  En wat is er mooier dan te kunnen samenwerken met mensen die over de juiste competenties én de juiste attitude beschikken? 

placeholder

"You don't build a business. You build people, and they build the business!"

Gilles Verbist - Sales & Talent Advisor Schoten

Interim

 

Interim

YES!talents is uw partner bij uitstek om flexibeler, goedkoper en efficiënter te werken.  Zo kan u op het juiste moment rekenen op de geschikte expertise zolang u dat wenst. 

Is het voor u belangrijk om pieken, ziekte, een zwangerschap of een langdurige afwezigheid op te vangen?  Of wenst u een interimperiode vooraf te laten gaan aan een vaste indienstname?  Het kan allemaal.  Bij YES!talents luisteren we naar uw verhaal, uw bedrijfscultuur en uw behoeftes.  Hebt u toch nog een andere vorm van tewerkstelling in gedachten?  Bespreek het met ons, wij bekijken of we u tegemoet kunnen komen in een oplossing op maat van uw behoeftes!

Werving & selectie

Werving & selectie

Soms biedt interim geen toegevoegde waarde aan uw organisatie en wil u meteen een langetermijn engagement met een nieuwe medewerker aangaan.  YES!talents is eveneens actief in het werven en selecteren van kandidaten die meteen bij u in dienst gaan. 

Door onze proactieve werving hebben we een mooie database opgebouwd met gescreende kandidaten.  Zo kunnen we meestal snel reageren op uw openstaande vacatures. Onze Talent Advisors bouwen bovendien elke dag verder aan het uitbreiden van ons netwerk zodat we vlot en efficiënt kunnen inspelen op uw prangende vraag naar geschikt personeel. 

Vinden we op korte termijn te weinig geschikte kandidaten in onze eigen database dan gaan we actief op zoek via direct search en headhunting.  We verzorgen desgewenst ook een marketing campagne rond uw vacature door deze visibiliteit te geven op allerhande relevante websites. 

Na bemiddeling gaat de kandidaat rechtstreeks vast in dienst bij uw bedrijf.  Uiteraard kan u ervoor opteren om eerst een korte of langere interimperiode in te lassen.

placeholder

"Happiness is an attitude. We either make ourselves miserable, or happy and strong. The amount of work is the same."

Wan-San Li, Backoffice administration & Talent Advisor

Payroll

 

Payroll

U hebt zelf één of meerdere kandidaten maar wenst deze flexibel te verlonen via een payroll partner?  YES!talents kan u daar perfect mee helpen. 

Met het payrollen van uw medewerkers en/of studenten nemen wij het juridische werkgeverschap en de bijhorende risico's uit uw handen.  U kan bij YES!talents rekenen op een correcte administratie en een zeer punctuele verloning van uw personeel, tot grote tevredenheid van alle partijen!