Waar staat YES!talents voor?

YES!talents is een jonge startup in de sector van interim en werving & selectie. Met tonnen enthousiasme, veel energie en veel ervaring, werd ons bedrijf in september 2016 opgericht. We startten met een eerste vestiging in het noorden van Antwerpen (Schoten) en openden de afgelopen 12 maanden kantoren in Wilrijk, Aalst en Sint-Niklaas.  Ook de komende jaren zullen we nieuwe kantoren openen.  Je leest het goed: we hebben ambitieuze plannen.  Die plannen kunnen we alleen verwezenlijken door in zee te gaan met de allerbeste medewerkers.  Met ons team van ervaren en gepassioneerde collega’s, rekruteren we allerhande profielen in verscheidene vakgebieden. De KMO is een belangrijke doelgroep van YES!talents en aan de kandidatenkant onderscheiden we ons door onze persoonlijke, mensgerichte aanpak. Zo zoomen we niet alleen in op het CV maar legt een goede werkattitude evenveel gewicht in de schaal.

Voor ons kantoor te Wilrijk zijn we op zoek naar een toffe collega Sales & Talent Advisor die ons kantoor kan laten groeien.

Wat houdt deze fantastische challenge concreet in?

Als Sales & Talent Advisor heb je de mooiste job op aarde. Er bestaat geen enkele job ter wereld waar je het commerciële zo mooi kan verweven met het sociale en het menselijke. Elke dag opnieuw ben je met mensen en organisaties bezig en kan je het verschil maken. Bij de bedrijven door een perfecte medewerker te plaatsen, bij de kandidaten door hen een job te bezorgen waar ze oprecht gelukkig van worden. En dan hebben we het nog niet eens over je eigen YES! gevoel wanneer je de twee partijen succesvol bij elkaar hebt gebracht!

Zin om mee te werken aan Creating Happiness? Zo ziet een doorsnee dag er voor jou dan uit:

Je prospecteert in het aan jou toegewezen gebied (Wilrijk, Aartselaar, Schelle, Puurs, Willebroek, Kontich, Edegem, ....) en wint het vertrouwen van klanten waardoor ze hun vacatures in jouw deskundige handen leggen.  Je zet deze vacatures uit op alle mogelijke kanalen. Dat zijn jobboards, maar bijvoorbeeld ook gespecialiseerde sites en social media. Je denkt daarbij creatief en ‘out of the box’ mee: de kandidaten zijn er, waar kunnen we ze traceren? 

Je doet een grondige prescreening aan de telefoon. Bij positieve evaluatie, plan je een afspraak in en neem je een competentie- en attitudegericht interview af.

Je stelt de beste kandidaten voor aan je klanten en je volgt het hele proces nauwgezet op, vanaf het eerste contact met de kandidaat tot 'altijd' - we volgen de carrière van onze kandidaten immers op de voet op!

Wat verwachten we van onze YESSERS?

Onze YESSERS! zijn stuk voor stuk gedreven en sociaal, staan positief in het leven en werken hard. Bij YES!talents werken enkel toppers met de juiste attitude. Om succesvol te kunnen zijn, moet je wel voldoen aan een aantal basisvereisten:

  • Je bent de trotse houder van een Bachelor/Masteropleiding of je hebt een vergelijkbaar werk- en denkniveau- Je bent zeer commercieel ingesteld, tientallen telefoons per dag aan kandidaten en klanten (én prospecten) schrikken jou niet af!
  • Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan in commercieel recruitment binnen een interim- of selectiekantoor en vooral: die ervaring is jou prima bevallen!
  • Je bent fulltime beschikbaar en flexibel; dat wil zeggen dat een nine to five mentaliteit niet past bij YES!talents. Vele kandidaten zijn namelijk pas na de kantooruren bereikbaar!  Dat wil niet zeggen dat je elke avond moet overwerken - integendeel.  Work-life houden wij goed in de gaten - gelukkig thuis betekent vaak ook gelukkig op het werk en vice versa.  Maar je moet wel bereid zijn om tot het uiterste te gaan om een kandidaat te plaatsen en we hoeven jou vast niet uit te leggen dat dit niet altijd kan binnen de kantooruren
  • Je hebt ervaring met en kennis van Sociale Media;
  • Je bent een volhouder en je laat je niet ontmoedigen door een teleurstelling – integendeel, je buigt deze om naar een opportuniteit!
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel geschreven als gesproken; Kennis van het Frans en Engels is een pluspunt;
  • Je bent goedlachs, charmant, enthousiast en positief waardoor je een graag geziene en gehoorde gesprekspartner bent voor onze klanten, kandidaten én je collega’s!

Wat mag jij verwachten van YES!talents?

Wie aan boord komt bij YES!talents, staat aan de wieg van een mooi verhaal.  Je zal mee je stempel kunnen drukken op onze sterk groeiende organisatie waardoor je ook effectief het verschil kan maken.  Jouw persoonlijke inbreng en ideeën zullen gehoord en vaak ook geïmplementeerd worden.

YES!talents biedt jou naast de mooiste job op aarde ook een mooi basisloon aangevuld met een interessante extralegale voordelen en na een inwerkperiode een bonus op de behaalde resultaten. Je krijgt alle werkmiddelen die je nodig hebt om succesvol te kunnen zijn (o.a. een smartphone en een wagen).  Daarnaast krijg je de vrijheid en het vertrouwen om jezelf te ontplooien en kom je terecht in het beste team ooit met collega's en een management die je zullen helpen op de weg naar het succes.

Let's create happiness!

Heb je zin om mee je schouders te zetten onder het YES! verhaal? Stuur dan je CV, maar vooral: vertel ons waarom je graag bij YES!talents aan de slag zou gaan op ikwordyesser@yes-talents.be. We horen graag van jou!

Ben jij de nieuwe medewerker die we zoeken voor ons kantoor in Wilrijk?

 

Solliciteer nu!
silhouettes