Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Smart Recruitment Sites
Creating Happiness!

Waarom kiezen voor YES!talents

Bij YES!talents gaan we verder dan enkel het bekijken van de competenties van de kandidaat.

Want de persoon achter het CV is zoveel meer dan de zwarte letters op een wit papier die louter een opsomming geven van de keuzes die hij of zij in het verleden heeft gemaakt.

Alle bedrijven, of het nu kmo’s zijn of multinationals, zijn het best gebaat met medewerkers die naast de juiste competenties ook over de juiste werkattitude beschikken. Beiden leggen evenveel gewicht in de schaal.  Een bepaalde competentie kan getraind worden, een juiste attitude is persoonsgebonden wordt reeds heel vroeg in de opvoeding meegegeven.

Door een competentiegericht interview aan te vullen met een attitudegerichte vraagstelling, gaan wij verder dan eender welke andere rekruteringspartner. Omdat we met onze jarenlange ervaring weten dat de kracht van elk bedrijf haar menselijk kapitaal is. En wat is er mooier dan te kunnen samenwerken met mensen die over de juiste competenties én de juiste attitude beschikken?

Daarnaast is het voor YES!talents belangrijk om arbeidsvreugde te creëren bij haar kandidaten door een omgeving voor hen uit te zoeken waarin zij zich oprecht gelukkig kunnen voelen. Omdat we weten dat professioneel geluk bij medewerkers bijdraagt aan de duurzaamheid en resultaten van de bedrijven. Waardoor we ook gelukkige bedrijfsleiders genereren.  Creating Happiness!