Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Smart Recruitment Sites
The best feeling of happiness is when you're happy because you've made somebody else happy

Word Yesser!

Onze Talent Advisors hebben de mooiste job op aarde. Er bestaat geen enkele job ter wereld waar je economie, handel en het commerciële zo mooi kan verweven met het sociale aspect van de mens.

Elke dag opnieuw ben je met mensen en organisaties bezig en kan je het verschil maken.  Bij de bedrijven door een perfecte medewerker te plaatsen, bij de kandidaten door hen een job te bezorgen waar ze oprecht gelukkig van worden. En dan hebben we het nog niet eens over het YES! gevoel wanneer je hart een slag overslaat wanneer je de twee partijen succesvol bij elkaar hebt gebracht.  Creating Happiness, daar werk je keer op keer opnieuw aan mee.

Onze YESSERS! zijn stuk voor stuk gedreven en sociaal, staan positief in het leven en werken hard. Bij YES!talents werken enkel toppers met de juiste attitude.

Heb je zin om mee je schouders te zetten onder het YES! verhaal?  Stuur dan je CV, maar vooral: vertel ons waarom je graag bij YES!talents aan de slag zou gaan op ikwordyesser@yes-talents.be.

En remember: heb je ervaring dan is dat mooi meegenomen, maar ook mensen die geen ervaring hebben zijn welkom! Een positieve drive en een goede werkhouding zijn bij YES!talents het belangrijkste!